Olympus (6/7/8)

Olympus is een gezellige klas met veel leuke kinderen; de hele klas!

Er worden goede instructies gegeven en je wordt snel geholpen.

Om de maand krijg je andere plekken in de klas en zit je dus met andere kinderen in het tafelgroepje. Dat vinden we fijn.

Er zijn soms ruzies, maar die worden snel uitgepraat.

We hebben 2 keer per week gym en daar fietsen we met z’n allen heen. Je kan dan lekker bij-kletsen en je mag kiezen naast wie je fietst.

We krijgen ook tekenlessen van Essienna (onze juf).

Op het bord wordt goed uitgelegd wat de weekplanning is. We werken met een weekplan. Aan het eind van de week moet je die af hebben. Je kunt zelf plannen wanneer je iets maakt. Daar gebruiken we een agenda voor.

Elke week wordt er door een tweetal gekookt, ze maken dan iets lekkers voor de hele klas. We regelen zelf het kookrooster.

Ze vertellen daarna wat ze hebben gemaakt en welke ingrediënten er in zitten. Daar leren wij ook weer van. Verder hebben wij ook nog andere kringen, zoals proefje(experiment), filosofie, iets persoonlijks en een natuur kring.

Als je naar de bovenbouw gaat, kom dan naar de coolste klas van Nederland; dus in Olympus!

door

Fenne en Annecato.