07 mei 2018

Zesde lokaal voor 't Vlot is gereed!

Al direct bij de verhuizing in maart 2017 bleek echter het nieuwe schoolgebouw te krap voor het groeiend aantal leerlingen van ‘t Vlot. Van 85 naar nu 130 leerlingen in drie jaar tijd, zegt wel iets over de groeiende belangstelling voor ouders in Hoogezand-Sappemeer e.o. voor het jenaplanonderwijs op ‘t Vlot.

Gevolg was wel dat razendsnel uitbreiding gerealiseerd moest worden van het aantal lokalen voor ‘t Vlot.

Zesde lokaal voor 't Vlot is gereed!

In eerste instantie is dat, in goede samenwerking met gemeente en naburige Baptistenkerk, gebeurd door een prachtig opgeknapt lokaal te betrekken in het kerkgebouwtje naast het schoolplein.

Vervolgens is een zesde groep gehuisvest in het deze week omgebouwde technieklokaal in het kindcentrum. Hierdoor beschikken de kinderen en leerkrachten, dankzij de welwillende medewerking en flexibiliteit van gemeente, KaKa en De Regenboog, vanaf vandaag over zes ruime en gezellig groepslokalen. Dit geeft ‘t Vlot weer alle ruimte om het jenaplanonderwijs in relatief kleine drie-jarige stamgroepen verder vorm te geven. In een fijne school waar ieder kind, ouder en medewerker gezien wordt en zichzelf mag zijn.