Nieuws - pagina 7

Verbouwing speelwerk-plein in volle gang

Verbouwing speelwerk-plein in volle gang

08 november 2017 - Het zal jullie ontgaan zijn dat we druk aan het verbouwen zijn in de PPS. De kopieerwerkplaats is inmiddels gereed en al druk in gebruik. Ook de nieuwe keuken bij de teamkamer is gebruiksklaar. Jacqueline is boven druk bezig de administratie opnieuw in te richten.

Wat nog rest is de centrale hal, oftewel ons speel-werkplein.. Inmiddels is in de hal (en de drukhoek) een nieuwe vloer gelegd. Komende weken zal de verdere inrichting vorm gaan krijgen.
Lees meer ›

Sponsorloop georganiseerd door de Kinderraad

Sponsorloop georganiseerd door de Kinderraad

08 november 2017 - Vrijdag 1 november stond de eerste sponsorloop op het programma. De PPS Kinderraad wilde graag iets doen voor de slachtoffers van de orkaan Irma op Sint Maarten. Met twee schoolgenoten die afkomstig zijn van dit eiland, was de betrokkenheid van de kinderen erg groot. Vrijdag hebben 250 kinderen, aangemoedigd door ouders, familie en kennissen zoveel mogelijk rondjes gerend om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Bekijk fotoalbum ›
Tennisclinic Orion

Tennisclinic Orion

20 maart 2017 - De hele middenbouw is de hele ochtend op de tennisbaan te vinden.

Het was een erg geslaagde ochtend waar de kinderen veel geleerd hebben en ook veel plezier hebben gehad.
Bekijk fotoalbum ›

Open inloopochtend Peter Petersenschool

Open inloopochtend Peter Petersenschool

19 januari 2017 - Op woensdag 18 januari organiseerde de Peter Petersenschool in Haren een inloopochtend voor geïnteresseerde nieuwe ouders en hun kinderen.

Leerlingen uit de bovenbouw verzorgden tussen 9 en 12 uur rondleidingen en vertelden alles over hun school.

Ouders, teamleden en directie waren aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden en zo nodig meer uitleg te geven over het jenaplanonderwijs op de PPS.
Lees meer ›

De Brief NR 7

De Brief NR 7

15 januari 2017 - 

Allereerst nog de beste wensen voor het komend jaar. Wat hebben we genoten van een prachtige afsluiting en kerstviering december. Wat een geweldige club ouders en leerkrachten hebben we toch, die er zo’n fantastisch sfeervol kerstfeest van kunnen maken. Namens de kinderen dank aan alle ouders en derden die dit mogelijk hebben gemaakt.

We hopen er samen met jullie en de kinderen opnieuw een geweldig jaar van te maken.

Klik hier om de laatste nieuwsbrief te downloaden....

 

1 2 3 4 5 6 7