15 januari 2018

Open inloopochtend voor geïnteresseerde ouders

De Peter Petersenschool (PPS) in Haren houdt op woensdag 31 januari een open inloopochtend voor nieuwe geïnteresseerde ouders en hun kinderen.

Leerlingen uit de bovenbouw verzorgen tussen 9 en 11 uur rondleidingen en vertellen van alles over hun school. Ouders, teamleden en directie zijn aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden en zo nodig meer uitleg te geven over het jenaplanonderwijs op de PPS. Aanmelden voor de inloopochtend hoeft niet, iedereen is van harte welkom!

Open inloopochtend voor geïnteresseerde ouders
De PPS mag zich de laatste jaren verheugen in een groeiende belangstelling. Steeds meer ouders hebben interesse in het jenaplanonderwijs dat op de PPS gegeven wordt. Inmiddels heeft de school 10 stamgroepen en ca. 250 leerlingen. Daarnaast heeft de PPS sinds dit jaar een BSO in eigen huis (in samenwerking met de SKH).

Adres PPS: Rummerinkhof 6B Haren, 050-5350566