Betaalpagina schoolreis en schoolkamp 2022-2023

De reis- en verblijfskosten voor de schoolreizen en schoolkampen zijn alsvolgt:

middenbouw 1 (gr. 3,4)  een bedrag van €30,00

middenbouw 2 (gr. 5,6,)  een bedrag van €60,00

bovenbouw (7,8) een bedrag van €90,00

Met ingang van dit schooljaar heeft ook deze bijdrage een vrijwillig karakter gekregen. Als school kunnen we deelname niet meer koppelen aan de betaling ervan. Echter het zal duidelijk zijn dat bij onvoldoende bijdragen voor de reis- en verblijfskosten de schoolreizen en/of kampen helaas niet door kunnen gaan.

Betaling van deze vrijwillige bijdrage kan middels onderstaand betaalformulier.

Voor alle kinderen in een gezin kan in een keer de kosten betaald worden. Vink hiervoor de juiste activiteit en het aantal kinderen dat er aan deelneemt aan.

Vermeld verder de namen van de kinderen en de betreffende stamgroep(en).

Het bedrag wordt automatisch opgeteld. Vervolgens word je doorgeleid naar de IDeal-betaalpagina.

Voor de onderbouwen volgt later in het schooljaar meer informatie en een betaalverzoek.

Ouders die niet in staat zijn de kosten voor het reisje of kamp te betalen kunnen contact opnemen met de directie: directie@jenaplanschool.nl

Let op! Vergeet niet bij 'aantal' het juiste aantal kinderen in een bepaalde bouw te kiezen. Het formulier telt automatisch de bedragen op.

Graag aanvinken wat u wilt betalen:*
BedragAantalTotaal
Schoolreis middenbouw 1 - september 2022€ 30,00
Schoolkamp middenbouw 2 - september 2022€ 60,00