Betaling schoolreis/schoolkamp 2021

De kinderen van 't Vlot gaan in de middenbouw in de derde schoolweek een dag op schoolreis. De kosten voor de schoolreis dienen vooraf betaald te worden.

De bovenbouwers gaan in groep 6, 7 en 8 in de tweede schoolweek op schoolkamp. I.v.m. reserveringen e.d. dient de bijdrage voor het schoolkamp uiterlijk 7 dagen voor vertrek betaald te zijn.

Betaling van deze bijdragen kan middels onderstaand betaalformulier.

Voor alle kinderen in een gezin kan in een keer de kosten betaald worden. Vink hiervoor de juiste activiteit en het aantal kinderen dat er aan deelneemt aan.

Vermeld verder de namen van de kinderen en de betreffende stamgroep(en).

Het bedrag wordt automatisch opgeteld. Vervolgens word je doorgeleid naar de IDeal-betaalpagina.

Voor de onderbouwen volgt apart een betaalverzoek.

Ouders die niet in staat zijn de kosten voor het reisje of kamp te betalen kunnen contact opnemen met de directie: directie@jenaplanschool.nl

Graag aanvinken wat u wilt betalen:*
BedragAantalTotaal
Schoolreis middenbouw 2021€ 30,00