Betaling schoolreis/schoolkamp 2022-2023

Komend schooljaar gaan de diverse groepen weer op schoolreis of schoolkamp.

De reis- en verblijfskosten hiervoor kunnen middels onderstaand formulier makkelijk via iDeal betaald worden.

Middenbouw 1 gaat 1 dag op reis, middenbouw 2 en de bovenbouw gaan dit jaar drie dagen op kamp.

Reis- en verblijfskosten:

middenbouw 1 (gr. 3,4)  een bedrag van €30,00

middenbouw 2 (gr. 5,6,)  een bedrag van €90,00

bovenbouw (7,8) een bedrag van €90,00

Met ingang van dit schooljaar heeft ook deze bijdrage een vrijwillig karakter gekregen. Als school kunnen we deelname niet meer koppelen aan de betaling ervan. Echter het zal duidelijk zijn dat bij onvoldoende bijdragen voor de reis- en verblijfskosten de schoolreizen en/of kampen helaas niet door kunnen gaan.

Voor alle kinderen in een gezin kan in een keer de kosten betaald worden. Vink hiervoor de juiste activiteit en het aantal kinderen aan dat deelneemt.

Vermeld verder de namen van de kinderen en de betreffende stamgroep(en).

Het bedrag wordt automatisch opgeteld. Vervolgens word je doorgeleid naar de IDeal-betaalpagina.

Voor de onderbouwen volgt apart een betaalverzoek.

Ouders die niet in staat zijn de kosten voor het reisje of kamp te betalen kunnen contact opnemen met de directie, we zoeken dan samen naar een passende oplossing: directie@jenaplanschool.nl

Graag aanvinken wat u wilt betalen:*
BedragAantalTotaal
Schoolreis MB1€ 30,00