Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan.

Groeien doen we op de Peter Petersenschool nooit alleen....groeien doen we samen.

Stamgroepavond op donderdag 22 september
15 sep 2022 - In het begin van het schooljaar organiseren we jaarlijks voor alle ouders de zogenaamde stamgroepavond. Op deze avond vertellen de stamgroepleiders van alles over het programma in hun stamgroep. Ook worden er zo nodig afspraken gemaakt over de ouderhulp, de stamgroepouder, kook- en schoonmaakroosters, communicatie, etc. Ook stellen de diverse geledingen (directie, MR, OR en RvT) zich voor aan de ouders.

Dit schooljaar is de stamgroepavond gepland op donderdag 22 september 2022. We starten om 19.00 uur.

Inloopochtenden komend schooljaar
08 sep 2022 - Net al voorgaande jaren organiseren we weer open inloopochtenden voor belangstellende ouders. Op aantal woensdagen verzorgen kinderen van de PPS van 9 tot 11 uur rondleidingen door de school en zijn ouders en teamleden aanwezig om informatie en ervaringen te delen en eventuele vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig! De inloopochtenden zijn op: woensdagen 26 oktober, 11 januari, 22 maart, 17 mei en 5 juli.

Mocht dit niet uitkomen kan er ook altijd een andere afspraak gemaakt worden.

Gezocht: stamgroepleider middenbouw PPS
25 mei 2022 - We hebben op onze jenaplanschool, de Peter Petersenschool in Haren een prachtige vacature, voor een middenbouw stamgroep (gr. 3/4  óf gr. 5/6).

Het betreft een fulltime baan (1 fte). Bij voorkeur door één nieuwe collega in te vullen.

Het betreft een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie: klik hier