Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de Peter Petersenschool mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
School gesloten
16 dec 2020 - Helaas moet ook het basisonderwijs tijdens de huidige lockdown haar deuren sluiten. Dit betekent dat we vervroegd aan de kerstvakantie beginnen en de twee weken na de vakantie online-onderwijs zullen verzorgen. Hiervoor is alles voorbereid, uitgezocht en zo nodig mee gegeven.

De school is in deze periode bereikbaar via het algemene emailadres: pps@jenaplanschool.nl

We wensen iedereen toch een hele fijne kerstvakantie en al het goeds voor een gezond 2021! Tot ziens op 18 januari....of hopelijk eerder! 


Preview foto
Verrassing van de Ouderraad
16 dec 2020 - Dinsdag 15 december bleek ineens de laatste schooldag voor de kerstvakantie. Razendsnel is alles voorbereid voor het thuisonderwijs na de vakantie. Maar de laatste dag stond ook in het teken van een toch nog feestelijke afsluiting.

En wat was het een geweldige verrassing dat de OR alle kinderen en teamleden tracteerde op warme chocomelk en heerlijke oliebollen! 

Alle ouderraad-leden heel erg bedankt voor jullie enorme betrokkenheid en inzet de afgelopen periode!!


Preview foto
PPS loopt 10.000 euro bij elkaar voor Suriname
08 dec 2020 - Vrijdag 27 november hebben kinderen van de Peter Petersenschool in Haren de opbrengst bekend gemaakt van de in september georganiseerde sponsorloop voor Suriname.
Aanleiding was de donatie in juni van bijna 300 leerlingensetjes voor scholen in Suriname.
Lees meer ›

  • Leerlingenstop in alle groepen!

    Al onze stamgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er dus geen ruimte voor zij-instromers en kinderen die in 2019, 2020 en 2021 vier jaar worden. 

    Geinteresseerde ouders van kinderen die in 2022 of later vier jaar worden, kunnen nog een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.