Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de Peter Petersenschool mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Gezamenlijke ouderavond op 7 maart
11 feb 2019 - Op donderdag 7 maart organiseren we een gezamenlijke ouderavond voor ouders van ‘t Vlot en de Peter Petersenschool.

Thema van deze actieve avond is de bijzondere combi van “jenaplan- en freinet-onderwijs” die onze scholen kenmerkt.

 
Lees meer ›


Preview foto
School gesloten op 15 maart
04 feb 2019 - Op vrijdag 15 maart gaan nagenoeg alle leerkrachten van de VJN staken voor een beter salaris en minder werkdruk. De school zal daarom deze dag gesloten zijn.

Voor meer informatie over de komende staking verwijzen we graag naar de website van de organiserende vakbonden: https://www.fnv.nl/Nieuwsbericht/Archief/FNV-en-AOb-landelijke-onderwijsstaking-op-15-m

 


Preview foto
Volgende inloopochtend op 6 maart
25 jan 2019 - Ouders die kennis willen maken met onze jenaplanschool, zijn van harte uitgenodigd voor de  open inloopochtend op woensdag 6 maart.
Leerlingen uit de bovenbouw verzorgen tussen 9 en 11 uur rondleidingen en vertellen alles over hun school.

Ouders, teamleden en directie is aanwezig om vragen te beantwoorden of het bijzondere aan onze jenaplanschool toe te lichten. Aanmelden hoeft niet...mag wel!


 • Leerlingenstop in de midden- en bovenbouw!

  Onze midden- en bovenbouwgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er dus geen ruimte voor zij-instromers in deze groepen. 

  Geinteresseerde ouders van kleuters of aanstaande kleuters of ouders die nieuw in Haren komen wonen, kunnen nog een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.

 • Inloopochtenden PPS!
  De inloop-ochtenden vinden dit schooljaar plaats op:

  • woensdag 17 oktober
  • woensdag 9 januari
  • woensdag 6 maart
  • woensdag 8 mei

  Van 9.00 tot 11.00 uur staat de koffie/thee en limonade klaar...

  Voor meer informatie: Kennismaken