Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de Peter Petersenschool mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Bereikbaarheid in de vakantie
24 jul 2018 - Tijdens de zomervakantie is de school gesloten. De directie is gedurende de zomervakantie voor dringende zaken bereikbaar via het email-adres directie@jenaplanschool.nl

Vanaf 30 augustus zijn we weer aanwezig op school.


Preview foto
Zomervakantie!
20 jul 2018 - We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie. We zien jullie hopelijk allemaal weer terug op maandag 3 september om 8.15 uur!

Maar nu eerst genieten van een welverdiende vakantie!


Preview foto
Algemene Ledenvergadering op dinsdag 3 juli
25 jun 2018 - Zoals gebruikelijk is er voor de zomer een Algemene Ledenvergadering (ALV) van de vereniging waar ’t Vlot en de Peter Petersenschool onder vallen. Dit is een goede gelegenheid voor ons als bestuur en directie om de leden (ouders) bij te praten over de stand van zaken op beide scholen. Dinsdag 3 juli 2018 om 20.00 uur op de PPS, Rummerinkhof 6b te Haren.

Meer informatie: ALV 2018

 
Lees meer ›


  • Na de zomervakantie pas weer ruimte voor zij-instromers...

    De laatste vier weken voor de zomervakantie nemen we geen nieuwe kennismakingsverzoeken voor zij-instromers in behandeling. 

    Dit doen we om een zorgvuldige procedure te kunnen volgen.

    Geinteresseerde ouders van kleuters of aanstaande kleuters of ouders die nieuw in Haren komen wonen, kunnen nog wel een verzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.