Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan.

Groeien doen we op de Peter Petersenschool nooit alleen....groeien doen we samen.

Nieuws

Preview foto
Informatieavond bouwactiviteiten PPS
09 jan 2023 - Woensdag 11 januari willen we ouders en collega's graag informeren over de bouwactiviteiten die binnenkort in en rond de PPS plaats gaan vinden. Hoewel nog niet alles al helemaal uitgewerkt of ingepland is, willen we jullie in grote lijnen alvast informeren over de zaken die wel al bekend zijn. Beide aannemers zullen ook aanwezig zijn. Inloop is om 19.15 uur, aanvang 19.30 uur.

Let op! Geef in de agendafunctie van Parro even door of je wel of niet aanwezig bent!


Preview foto
Kerstviering In De Nieuwe Kerk in Groningen
13 dec 2022 - Op woensdag 21 december vieren we met de hele school kerst in de Nieuwe Kerk van Groningen. De viering daar duurt tot 14.00 uur. Ruim 270 kinderen en ca. 100 ouders zullen deze middag hun opwachting maken in De Nieuwe Kerk voor een uitgebreide samenzang. De afgelopen weken is er in de diverse stamgroepen al hard geoefend.

Preview foto
Open inloopochtend PPS 11 januari
09 dec 2022 - Op woensdag 11 januari is de school van 9.00 tot 11.00 uur open voor geïnteresseerde ouders.
Bovenbouwers verzorgen rondleidingen en ouders, leerkrachten en directie zijn aanwezig voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen.
Aanmelden is niet nodig...