Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de Peter Petersenschool mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Vacatures nieuwe Raad van Toezicht VJN
20 okt 2020 - Voor onze mooie Vereniging Jenaplanonderwijs Noord, zijn wij (onder voorbehoud van instemming door de ALV) op zoek naar 5 leden voor de Raad van Toezicht (RvT), waaronder een voorzitter.

 

Ben jij of ken jij iemand die aantoonbaar goed in staat is om toezicht te houden op het bestuur van onze vereniging? Iemand die het bestuur en daarmee de verenging naar een hoger plan kan tillen? Lees dan snel verder en reageer.

Het delen van deze vacature wordt op prijs gesteld.


Preview foto
Nog twee plekken voor 4-jarigen dit jaar
28 sep 2020 - Door verhuizingen zijn er voor dit kalenderjaar nog twee plaatsen beschikbaar in de onderbouw voor kinderen die in 2020 vier jaar worden. Via de website is eenvoudig een kennismakingsgesprek aan te vragen. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Voor kinderen die in 2021 vier jaar worden, is er op dit moment geen plek meer beschikbaar, maar hanteren we een wachtlijst.


Preview foto
Kinderboekenweek: PPS flitst naar vroeger
24 sep 2020 - Haren Flits! En toen? Je staat op de foto als iemand uit een andere tijd. Dat is pijlsnel verteld wat er op de Peter Petersenschool gaat gebeuren tijdens de Kinderboekenweek dat het thema ‘en toen?’ heeft meegekregen.

Elke stamgroep gaat aan de slag met een tijdvak uit de geschiedenis.
Lees meer ›


  • Leerlingenstop in alle groepen!

    Al onze stamgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er dus geen ruimte voor zij-instromers en kinderen die in 2019, 2020 en 2021 vier jaar worden. 

    Geinteresseerde ouders van kinderen die in 2022 of later vier jaar worden, kunnen nog een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.