Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan.

Groeien doen we op de Peter Petersenschool nooit alleen....groeien doen we samen.

Nieuws

Preview foto
Gezocht: stamgroepleider middenbouw PPS
25 mei 2022 - We hebben op onze jenaplanschool, de Peter Petersenschool in Haren een prachtige vacature, voor een middenbouw stamgroep (gr. 3/4  óf gr. 5/6).

Het betreft een fulltime baan (1 fte). Bij voorkeur door één nieuwe collega in te vullen. 

Het betreft een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie: klik hier


Preview foto
Open inloopochtend op woensdag 8 juni
31 mrt 2022 - De Peter Petersenschool in Haren organiseert op woensdag 8 juni weer een open inloopdag

Geïnteresseerde ouders zijn weer van harte welkom om de Peter Petersenschool te bezoeken. Aanmelden is niet nodig.‘s Morgens van 9.00 tot 11.00 uur verzorgen kinderen rondleidingen door de school en zijn directie en stamgroepleiders aanwezig om ouders te informeren over het jenaplanonderwijs op de Peter Petersenschool.
Lees meer ›


Preview foto
Fietsenactie voor vluchtelingen uit Oekraine
29 mrt 2022 - De grootouders van een tweetal PPS-kinderen organiseren een inzamelingsactie voor fietsen, die gebruikt kunnen worden door vluchtelingen die in het Nescio-hotel worden opgevangen. Ouders die een niet meer gebruikte (kinder)fiets over hebben, kunnen deze doneren. De fietsen dienen niet zelf naar het hotel gebracht te worden, maar donaties kunnen anngemeld worden via: pvisee@hotmail.com, dan halen zij de fiets wel op. Brengen naar het volgende adres mag ook: Beatrixlaan 32. Vandaar halen de bewoners die fietsen dan zelf op.