Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de Peter Petersenschool mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Start schooljaar 2020-2021
14 aug 2020 - Maandag 17 augustus starten we weer met een nieuw schooljaar. I.v.m. de corona-crisis is het corona-protocol geactualiseerd (versie 3 - 140820).

Via de volgende link is het volledige protocol te downloaden.

PROTOCOL

Papiercontainer gesloten in zomervakantie
25 jun 2020 - Tijdens de zomervakantie is de papiercomntainer op de parkeerplaats van de PPS gesloten.

Vanaf zaterdag 15 augustus is de container weer dagelijks open.

Vakantie- en margedagenrooster 2020-2021
12 jun 2020 - Het overzicht van de margedagen en de vakantie is te downloaden via de volgende link.

Naast de ingeplande dagen kunnen de ouders van de onderbouw gebruik maken van 6 zogenaamde 'snipperdagen'. Dit zijn vrij in te zetten verlofgdagen. Deze hoeven niet formeel aangevraagd te worden, maar wel vooraf kortgesloten met de betreffende stamgroepleider.

• Leerlingenstop in alle groepen!

Al onze stamgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er dus geen ruimte voor zij-instromers en kinderen die in 2019, 2020 en 2021 vier jaar worden.

Geinteresseerde ouders van kinderen die in 2022 of later vier jaar worden, kunnen nog een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.