Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op 't Vlot nooit alleen....groeien doen we samen. 

 

Nieuws

Preview foto
Gezocht: stamgroepleider voor de PPS
25 mei 2022 - We hebben op onze jenaplanschool, de Peter Petersenschool in Haren een prachtige vacature, voor een middenbouw stamgroep (gr. 3/4  óf gr. 5/6).

 

Het betreft een fulltime baan (1 fte). Bij voorkeur door één nieuwe collega in te vullen. 

Het betreft een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie: klik hier


Preview foto
Inloopochtend 't Vlot op dinsdag 24 mei
06 mei 2022 - Op dinsdag 24 mei organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Aanmelden is niet nodig, ouders zijn van harte welkom.


Preview foto
Weer ruimte voor nieuwe Vlotters!
22 apr 2022 - De afgelopen weken hebben we de nieuwe lokalen voor de middenbouw in gebruik genomen. Het zijn drie heerlijke lichte en ruime lokalen geworden, met elk een eigen toegang tot de wereld buiten....

Met de uitbreiding is er ook weer ruimte voor nieuwe Vlotters. Na de zomervakantie is er in alle stamgroepen weer plek voor kinderen. Indien ouders geinteresseerd zijn kunnen ze via de website het kennismakingsformulier invullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen voor een kennismakingsafspraak.