Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Start schooljaar 2020-2021
14 aug 2020 - Maandag 17 augustus starten we weer met een nieuw schooljaar. I.v.m. de corona-crisis is het corona-protocol geactualiseerd (versie 3 - 140820).

Via de volgende link is het volledige protocol te downloaden.

PROTOCOL

Vakantie- en margedagenrooster 2020-2021
12 jun 2020 - Het overzicht van de margedagen en de vakantie is te downloaden via de volgende link.

Naast de ingeplande dagen kunnen de ouders van de onderbouw gebruik maken van 6 zogenaamde 'snipperdagen'. Dit zijn vrij in te zetten verlofgdagen. Deze hoeven niet formeel aangevraagd te worden, maar wel vooraf kortgesloten met de betreffende stamgroepleider.

Preview foto
We gaan weer allemaal naar school
04 jun 2020 - Maandag 8 juni mogen alle kinderen weer samen naar school. Met de afgelopen weken in het achterhoofd zien we dat met vertrouwen tegemoet. En we hebben er vooral heel veel zin in.

De afgelopen weken hebben we ons verder voorbereid op het moment dat we weer allemaal naar school gaan. We hebben de maatregelen geëvalueerd en waar nodig ons protocol aangepast aan de nieuwe situatie. Het VJN-protocol is hier te downloaden

• Algehele leerlingenstop voor alle leerjaren en kleuters!
    Alle groepen op 't Vlot zit inmiddels vol. Dit betekent dat er geen nieuwe leerlingen meer kunnen worden aangenomen die vier jaar worden in 2020.

Geinteresseerde ouders van peuters die in 2021 of later vier jaar worden, kunnen nog wel een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.