Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Preview foto
Extra ALV op donderdag 28 mei a.a.
21 mei 2020 - Het bestuur organiseert op donderdag 28 mei een extra Ledenvergadering (online) als vervolg op de ALV van 14 mei j.l.

Op de agenda stan o.a. een statutenwijziging en het bestuursverslag 2019.

Meer informatie en de online uitnodiging ontvangen de leden (ouders) via de email.

Nieuwe collega's gezocht!
21 mei 2020 - Onze duo-school in Haren, de Peter Petersenschool is op zoek naar twee nieuwe collega's. Voor een onder- en een bovenbouw zoeken we twee enthousiaste stamgroepleiders. De aanstellingsomvang bedraagt voor de onderbouw 0,4 t/m 0,6 fte en voor de bovenbouw 0,8 t/m 1,0 fte. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op vast.

Meer informatie op de vacature-pagina.

Bijzondere ledenvergadering op 14 mei 2020
13 mei 2020 - Het bestuur nodigt alle ouders van de VJN uit voor een bijzondere ledenvergadering van de Vereniging Jenaplanonderwijs Noord.

Via de email en Parro is een link verspreid, waarmee ouders kunnen inloggen voor de online vergadering.

Meer info staat in de brief.

• Algehele leerlingenstop voor alle leerjaren en kleuters!
    Alle groepen op 't Vlot zit inmiddels vol. Dit betekent dat er geen nieuwe leerlingen meer kunnen worden aangenomen in 2019.

Geinteresseerde ouders van peuters die in 2020 of later vier jaar worden, kunnen nog wel een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.