Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op 't Vlot nooit alleen....groeien doen we samen. 

 

Nieuws

Preview foto
Project menselijk lichaam
11 jun 2024 - Op 't Vlot deden we een schoolbreed project over het 'menselijk lichaam'. Door middel van filmpjes, proefjes en studies leerden de kinderen van alles over zintuigen, organen, bloedsomloop, spijsvertering, spieren, botten, etc. 

Ook waren er gastsprekers uitgenodigd en gingen er bouwen op excursie naar Corpus in Oegstgeest! 

Op donderdag 6 juni veranderden alle klassen in heuse musea en waren alle ouders welkom om te kijken naar wat de kinderen hadden gedaan en gemaakt. 

 


Lees meer ›

Preview foto
Geschiedenisproject periode van televisie en computer.
07 mrt 2024 - Een groot deel van de maand maart staat in het teken van het geschiedenisproject "Tijdperk van televisie en computer". Kijken naar een 'stomme' film, op excursie naar Smid Beeld & Geluidstechniek, schrijven van biografieën van bekende personen, spelen, spreken, werken en vieren rond het thema. Wereldoriëntatie zoals het hoort.

Preview foto
Kinderen van 't Vlot zamelen geld in voor slachtoffers aardbeving
24 feb 2023 - Na het horen van de verhalen van familieleden van kinderen uit de groep en het zien van de beelden op het Jeugdjournaal, bedachten de kinderen uit 't Koraal (groep 6/7) om in actie te komen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De kinderen namen contact op met de Jumbo om twee winkelkarretjes te lenen en ze besloten om alle kinderen en ouders/verzorgers te vragen om mee te helpen. 

 

 


Lees meer ›