Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op 't Vlot nooit alleen....groeien doen we samen. 

 

Nieuws

Preview foto
Kinderen van 't Vlot zamelen geld in voor slachtoffers aardbeving
24 feb 2023 - Na het horen van de verhalen van familieleden van kinderen uit de groep en het zien van de beelden op het Jeugdjournaal, bedachten de kinderen uit 't Koraal (groep 6/7) om in actie te komen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De kinderen namen contact op met de Jumbo om twee winkelkarretjes te lenen en ze besloten om alle kinderen en ouders/verzorgers te vragen om mee te helpen. 

 

 


Lees meer ›

Preview foto
Inloopochtend op 't Vlot - woensdag 15 maart
23 feb 2023 - Op woensdag 15 maart is er van 9 tot 11 uur weer de mogelijkheid om kennis te maken met Jenaplanschool 't Vlot. Kinderen verzorgen rondleidingen en medewerkers zijn aanwezig voor informatie en eventuele vragen. Aanmelden niet nodig....koffie, thee en ranja staan klaar! Hopelijk tot de 15e...

Preview foto
Kennismakingsmiddagen op 't Vlot
07 feb 2023 - Naast de inloopochtenden organiseert de onderbouw van 't Vlot een aantal kennismakingsmiddagen voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders van de onderbouw vertellen op donderdag 9 maart en woensdag 12 april over het jenaplanonderwijs in het algemeen en het onderwijs in de onderbouw in het bijzonder.

Uiteraard is er alle ruimte voor vragen. Aanmelden kan eenvoudig via vlot@jenaplanschool.nl of op de pagina Kennismaken.