Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Schooldag volgend schooljaar tot 14.00 uur
09 apr 2019 - Dit schooljaar zijn we begonnen met het 'vijf-gelijke-dagen-model' voor de schooltijden. We starten om 8.15 uur en de kinderen gaan elke dag tot 13.50 uur naar school.

Met ingang van het volgende schooljaar gaan we elke dag iets langer door tot 14.00 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor een tweede mei-vakantieweek en een extra margedag na de grote vakantie. Het nieuwe vakantierooster volgt binnenkort via de mail.


Preview foto
NLDoet naar 19 april (Goede Vrijdag)
14 mrt 2019 - I.v.m. de slechte weersvoorspellingen en het grote aantal buitenklussen heeft de organisatie van de Vlot-acties met NLDoet besloten de klussendag uit te stellen. De nieuwe klusdag wordt "Goede Vrijdag" 19 april. De kleuters van 't Vlot zijn die dag vrij. De andere kinderen gaan gewoon naar school. We zullen tijdig informeren hoe deze dag er uit gaat zien op 't Vlot....

Preview foto
Inloopochtend KIndcentrum Woldwijck 14 maart
23 feb 2019 - Op donderdag 14 maart organiseren de gebruikers van Kindcentrum Woldwijck (CBS De Regenboog, Kinderopvang Kaka en Jenaplanschool 't Vlot) een gezamenlijk inloopochtend voor geinteresseerde ouders met peuters. De VIP-ochtend (Very Important Peuters) duurt van 9.00 tot 11.00 uur. Opgeven is niet nodig. Iedereen mag zo binnenlopen.

  • Leerlingenstop voor de leerjaren 2 t/m 8!
    Onze midden- en bovenbouwgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er in de leerjaren 2 t/m 8 geen ruimte meer voor zij-instromers. 

    Voor nieuwe kleuters is er in de instroomgroep en groep 1 nog plek.

    Geinteresseerde ouders van kleuters in groep 1 of aanstaande kleuters of ouders die nieuw in Hoogezand e.o. komen wonen, kunnen nog wel een verzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.