Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Gezamenlijke ouderavond op 7 maart
11 feb 2019 - Op donderdag 7 maart organiseren we een gezamenlijke ouderavond voor ouders van ‘t Vlot en de Peter Petersenschool.

Thema van deze actieve avond is de bijzondere combi van “jenaplan- en freinet-onderwijs” die onze scholen kenmerkt.

 
Lees meer ›


Preview foto
School gesloten op 15 maart
04 feb 2019 - Op vrijdag 15 maart gaan nagenoeg alle leerkrachten van de VJN staken voor een beter salaris en minder werkdruk. De school zal daarom deze dag gesloten zijn.

Voor meer informatie over de komende staking verwijzen we graag naar de website van de organiserende vakbonden: https://www.fnv.nl/Nieuwsbericht/Archief/FNV-en-AOb-landelijke-onderwijsstaking-op-15-m

 


Preview foto
Vervangingsprotocol VJN
13 jan 2019 - Het bestuur en MR hebben ingestemd met een nieuw vervangingsprotocol voor beide scholen. Het protocol schept duidelijkheid hoe de directie de vervanging organiseert bij ziekte of afwezigheid van stamgroepleiders. Hierin staat onder andere beschreven wanneer groepen eventueel verdeeld worden of thuis moeten blijven indien er geen invallers zijn. Het protocol is hier te downloaden.

  • Leerlingenstop voor de leerjaren 2 t/m 8!
    Onze midden- en bovenbouwgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er in de leerjaren 2 t/m 8 geen ruimte meer voor zij-instromers. 

    Voor nieuwe kleuters is er in de instroomgroep en groep 1 nog plek.

    Geinteresseerde ouders van kleuters in groep 1 of aanstaande kleuters of ouders die nieuw in Hoogezand e.o. komen wonen, kunnen nog wel een verzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.