Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

School gesloten door onderwijsstaking
14 jan 2020 - De leerkrachten van 't Vlot gaan op donderdag 30 en vrijdag 31 januari actie voeren voor beter basisonderwijs (hogere salarissen, lagere werkdruk).

De school zal daarom deze twee dagen gesloten zijn.

Open Inloopochtend 't Vlot
14 jan 2020 - Op maandag 27 januari a.s. organiseert Jenaplanbasisschool ’t Vlot in Hoogezand een open inloopochtend voor geïnteresseerde nieuwe ouders (en kinderen).

Leerlingen uit de bovenbouw verzorgen tussen 9 en 11 uur rondleidingen en vertellen alles over hun school.

Ouders, teamleden en directie zijn aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden en zo nodig meer uitleg te geven over het jenaplanonderwijs op ‘t Vlot.

Inloopochtenden schooljaar 2019-2020
16 sep 2019 - Ook dit schooljaar organiseert 't Vlot een aantal open inloopochtenden voor geinteresseerde ouders. Tijdens deze ochtenden verzorgen bovenbouwkinderen rondleidingen en zijn teamleden, ouders en directie aanwezig om vragen te beantwoorden of aanvullende informatie te geven.

De data staan op de kennismakingspagina.

• Algehele leerlingenstop voor alle leerjaren en kleuters!
    Alle groepen op 't Vlot zit inmiddels vol. Dit betekent dat er geen nieuwe leerlingen meer kunnen worden aangenomen in 2019.

Geinteresseerde ouders van peuters die in 2020 of later vier jaar worden, kunnen nog wel een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.