Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op 't Vlot nooit alleen....groeien doen we samen. 

 

Nieuws

Preview foto
Inloopochtend 't Vlot op dinsdag 24 mei
06 mei 2022 - Op dinsdag 24 mei organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Aanmelden is niet nodig, ouders zijn van harte welkom.


Preview foto
Weer ruimte voor nieuwe Vlotters!
22 apr 2022 - De afgelopen weken hebben we de nieuwe lokalen voor de middenbouw in gebruik genomen. Het zijn drie heerlijke lichte en ruime lokalen geworden, met elk een eigen toegang tot de wereld buiten....

Met de uitbreiding is er ook weer ruimte voor nieuwe Vlotters. Na de zomervakantie is er in alle stamgroepen weer plek voor kinderen. Indien ouders geinteresseerd zijn kunnen ze via de website het kennismakingsformulier invullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen voor een kennismakingsafspraak.

 


Preview foto
Uitbreiding 't Vlot bijna klaar
24 feb 2022 - Met man en macht wordt er nu nog in het gebouw van 't Vlot gewerkt om de uitbreiding met drie nieuwe lokalen en een extra leerplein op tijd klaar te krijgen voor de interne verhuizing van vrijdag 4 maart a.s. 

De drie middenbouwgroepen die nu nog verspreid gehuisvest zijn, zullen dan samen de nieuwe middenbouwvleugel van 't Vlot vormen.

Onderbouwgroep De Zeesterren zal vervolgens verhuizen naar het lokaal van de Schatkist.