Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Woensdag 23 juni Inloopdag 't Vlot
10 jun 2021 - Geïnteresseerde ouders zijn weer van harte welkom om jenaplanschool 't Vlot te bezoeken. Met inachtneming van alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen kunnen ouders op afspraak een vrijblijvende rondleiding krijgen door de school. Op woensdag 23 juni organiseren we daarom een inloopdag op afspraak voor belangstellende ouders.
Lees meer ›

Preview foto
Enkele plekken beschikbaar in oudere leerjaren
16 feb 2021 - Inmiddels is duidelijk dat we dit jaar flink gaan uitbreiden Daardoor is er niet alleen ruimte voor nieuwe kleuters, maar ook voor oudere kinderen. Kinderen die vanwege verhuizing in Hoogezand komen worden en op zoek zijn naar een school hebben hierbij voorrang. Voor de procedure bij zij-instroom verwijzen we graag naar de betreffende informatie op deze site.

Belangstellende ouders kunnen het kennismakingsformulier invullen. We zullen dan contact opnemen voor een kennismakings-afspraak.

 


Preview foto
Extra ruimte voor nieuwe kleuters
08 dec 2020 - Met de aanstaande uitbreiding van de school is er weer extra ruimte voor nieuwe kleuters op 't Vlot. Ouders die belangstelling hebben, kunnen dit via het kennismakingsformulier op onze website laten weten. We nemen dan zo snel mogelijk contact om een kennismakingsafspraak te maken. Er is ruimte in de hele onderbouw, groep 1 en 2.

Voor meer informatie en het formulier: https://jenaplanschool.nl/vlot/t-vlot/kennismaken