Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op 't Vlot nooit alleen....groeien doen we samen.

Inloopochtend 't Vlot op woensdag 2 november
30 okt 2022 -

Op woensdag 2 november organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Aanmelden is niet nodig, ouders zijn van harte welkom.

Stamgroepavond op woensdag 21 september
15 sep 2022 -

In het begin van het schooljaar organiseren we jaarlijks voor alle ouders de zogenaamde stamgroepavond. Op deze avond vertellen de stamgroepleiders van alles over het programma in hun stamgroep. Ook worden er zo nodig afspraken gemaakt over de ouderhulp, de stamgroepouder, kook- en schoonmaakroosters, communicatie, etc. Ook stellen de diverse geledingen (directie, MR, OR en RvT) zich voor aan de ouders.

Dit schooljaar is de stamgroepavond gepland op woensdag 21 september 2022. Aanvang 19.00 uur.

Inloopochtenden komend schooljaar
09 sep 2022 - Net al voorgaande jaren organiseren we weer open inloopochtenden voor belangstellende ouders. Op aantal woensdagen verzorgen kinderen van 't Vlot van 9 tot 11 uur rondleidingen door de school en zijn ouders en teamleden aanwezig om informatie en ervaringen te delen en eventuele vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig! De inloopochtenden zijn op: woensdagen 2 november 2022, 15 maart 2023, 24 mei 2023.

Mocht dit niet uitkomen kan er ook altijd een andere afspraak gemaakt worden.