Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Vervangingsprotocol VJN
13 jan 2019 - Het bestuur en MR hebben ingestemd met een nieuw vervangingsprotocol voor beide scholen. Het protocol schept duidelijkheid hoe de directie de vervanging organiseert bij ziekte of afwezigheid van stamgroepleiders. Hierin staat onder andere beschreven wanneer groepen eventueel verdeeld worden of thuis moeten blijven indien er geen invallers zijn. Het protocol is hier te downloaden.

Preview foto
Stamgroepavond op 2 oktober
25 sep 2018 - Dinsdag 2 oktober staat de jaarlijkse Stamgroepavond op het programma.

Deze avond staat in het teken van het werken in de stamgroepen. Na een korte plenaire bijeenkomst (19.00 uur), zijn de ouders van harte welkom in de stamgroep van hun kinderen. De stamgroepleiders zullen jullie alles vertellen over het reilen en zeilen in de stamgroep. Aansluitend is er voor de groep 3-ouders nog aanvullende informatie over het Funktioneel Aanvankelijk Lezen (FAL) op de PPS.
Lees meer ›


Preview foto
Bereikbaarheid in de vakantie
24 jul 2018 - Tijdens de zomervakantie is de school gesloten. De directie is gedurende de zomervakantie voor dringende zaken bereikbaar via het email-adres directie@jenaplanschool.nl

Vanaf 30 augustus zijn we weer aanwezig op school.

 


  • Leerlingenstop voor de leerjaren 2 t/m 8!
    Onze midden- en bovenbouwgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er in de leerjaren 2 t/m 8 geen ruimte meer voor zij-instromers. 

    Voor nieuwe kleuters is er in de instroomgroep en groep 1 nog plek.

    Geinteresseerde ouders van kleuters in groep 1 of aanstaande kleuters of ouders die nieuw in Hoogezand e.o. komen wonen, kunnen nog wel een verzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.