Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op jenaplanschool 't Vlot mag elk kind en elke ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Inloopochtend 't Vlot op woensdag 9 februari
06 jan 2022 - Op woensdag 9 februari organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Uiteraard is de ochtend onder voorbehoud van de corona-richtlijnen op dat moment.


Preview foto
Gezocht: inval-collega's voor PPS en 't Vlot
13 dec 2021 - Gezocht invalmeesters en invaljuffen! Voor twee geweldige jenaplanscholen in Haren en Hoogezand. Fulltime of liever partime? Alles is bespreekbaar.
Ervaring niet perse noodzakelijk...die mag je, zonodig, begeleid door een ervaren collega, bij ons op komen doen.
Interesse? De vacature met alle informatie vind je hier! Delen wordt gewaardeerd!
Elke succesvolle tip wordt beloond met een joekel van een slagroomtaart (ook als je jezelf tipt ????)!

Preview foto
Vierdaagse schoolweek voor kleuters vanaf volgend schooljaar
13 dec 2021 - M.i.v. het schooljaar 2022-2023 gaan de kinderen in groep 1 en 2 op 't Vlot van maandag t/m/ donderdag naar school.

Het bestuur heeft dit besluit genomen omdat de kleuters door het vijf-geleijke-dagen-rooster veel te veel uren naar school gaan. Met het invoeren van de vierdaagse schoiolweek gaan de kleuters weer de reguliere 760 uur per schooljaar naar school. Dit schept ruimte om extra leerkrachturen in de midden en ondcerbouw in te zetten, waardoor we de groepen zo klein mogelijk kunnen houden.
Lees meer ›


  • Leerlingenstop in de bovenbouw
    Onze bovenbouwgroepen zitten vol! Voor de groepen 5 t/m 8 geldt er daarom momenteel een leerlingenstop.

    In de onderbouw en een deel van de middenbouw (gr. 1 t/m 4) is vooralsnog nog ruimte voor nieuwe kinderen. In geval van zij-instromers, geldt hiervoor de procedure zij-introom.

     

    Geinteresseerde ouders, kunnen een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.