Betaalpagina schooljaar 2020-2021

De vrijwillige ouderbijdrage kan middels onderstaand formulier veilig en snel betaald worden via iDeal. De ouderbijdrage voor de Peter Petersenschool en Jenaplanschool 't Vlot bredraagt per kind per schooljaar 90 euro. Meer informatie over deze bijdrage staat hier.

Voor een correcte administratieve afhandeling is het van belang dat alle formuliervelden juist worden ingevuld. Bij betaling voor meerdere kinderen in het gezin, graag alle namen en stamgroepen invullen.

Bij meerdere kinderen in een gezin, kan het aantal gekozen worden en wordt het totaalbedrag automatisch opgeteld.

De vrijwillige ouderbijdrage kan in 1 termijn (= 90 euro per kind) of 2 termijnen (= 45 euro in het najaar en 45 euro per kind in het voorjaar) betaald worden.

Bij betaling in 2 termijnen zullen we rond maart een herinnering sturen voor de 2e termijn.

Naast de vrijwillige bijdrage is het tevens mogelijk een donatie te doen aan de school. Hiervoor kan zelf een bedrag aangegeven worden.

Bij vragen kan contact opgenomen worden met de administratie: pps@jenaplanschool.nl

Graag aanvinken wat u wilt betalen:*
BedragAantalTotaal
Vrijwillige ouderbijdrage per kind€ 90,00