Nieuws - pagina 4

Koffieochtend over 5-Gelijke-Dagen-Model

Koffieochtend over 5-Gelijke-Dagen-Model

19 februari 2018 - In de laatste Flessenpost hebben we jullie informatie gegeven over het voorstel voor aanpassing van de schooltijden. Tijdens de koffieochtend is er alle ruimte voor vragen, opmerkingen en andere zaken m.b.t. het “5-GELIJKE-DAGEN-MODEL”

Vanaf half negen zijn ouders van harte welkom voor een kopje thee of koffie.

Reageren per mail mag natuurlijk ook: directie@jenaplanschool.nl

App voor 't Vlot

App voor 't Vlot

09 februari 2018 - Aan de nieuwe website is ook een app voor smartphone en tablets gekoppeld. Hiervoor kun je de app ‘School-sites’ downloaden uit de Appstore of Google Playstore:

Apple Appstore

https://itunes.apple.com/nl/app/school-site/id1192969030?l=en&mt=8

Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.schoolsite.app

Na het downloaden kun je bij schoolkeuze kiezen voor 't Vlot!

Op 14 februari wordt er gestaakt op 't Vlot

Op 14 februari wordt er gestaakt op 't Vlot

05 februari 2018 - Op 14 februari gaan opnieuw duizenden leerkrachten in Noord-Nederland staken voor een lagere werkdruk en een rechtvaardiger salaris. Ook onze leerkrachten leggen in grote meerderheid het werk neer. Dit betekent dat beide scholen van de VJN op woensdag 14 februari gesloten zullen zijn.

 
Lees meer ›

Goed bezochte ouderavond over KiVa

Goed bezochte ouderavond over KiVa

31 januari 2018 - Ruim vijftig ouders uit Haren en Hoogezand hebben de inhoudelijke ouderavond over het anti-pest-programma KiVa bezocht. KiVa- en Jenaplandeskundige Freek Velthausz heeft uitvoerig verteld over de werkwijze van KiVa en de verschillende rollen die bij pestgedrag aan de orde zijn.

 

Tevens heeft hij verteld wat ouders en school samen kunnen doen om pesten te voorkomen. Op de website van de school is onder link Leren Samenleven meer informatie over KiVa te vinden.

Ouderavond over KIVA

Ouderavond over KIVA

30 januari 2018 - Op dinsdag 30 januari organiseren we op de PPS in Haren een ouderavond over KiVa voor ouders van beide scholen.De Peter Petersenschool en Jenaplanschool ‘t Vlot willen graag veilige en prettige scholen zijn voor alle kinderen.
Waar kinderen met plezier naar toe gaan, waar ze veel leren en lekker kunnen spelen. Helaas gebeuren er in een groep soms minder leuke dingen. Een van die onplezierige dingen kan zijn dat je kind regelmatig gepest wordt, of dat je kind meemaakt dat er gepest wordt in de klas, of misschien pest je kind af en toe wel eens een ander kind.
Lees meer ›
1 2 3 4