Kennismaken met 't Vlot

LET OP: Op dit moment geldt een leerlingenstop voor alle groepen, m.u.v. nieuwe kleuters. Indien er weer ruimte komt voor nieuwe zij-instroom zullen we dat op de website aankondigen.

Als u, als ouder van een peuter (jonger dan 4 jaar), kennis wilt maken met onze school kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u op zullen nemen om een afspraak voor een rondleiding en kennismakingsgesprek te maken.

Inloopochtenden

Een aantal ochtenden per jaar kunnen geinteresseerde ouders (eventueel met hun kind(eren)) de school 'in bedrijf' bekijken. Kinderen van 't Vlot verzorgen dan rondleidingen en teamleden en ouders zijn aanwezig om vragen te beantwoorden of het jenaplanonderwijs verder toe te lichten.

De inloopochtenden zijn op de volgende dagen:

• donderdag 31 oktober van 9.00 tot 11.00 uur
  • maandag 27 januari van 9.00 tot 11.00 uur
  • woensdag 11 maart van 9.00 tot 11.00 uur
  • maandag 18 mei van 9.00 tot 11.00 uur

Nieuwe kleuter

Het eerste kennismakingsgesprek van ouders met een kind dat nog 4 jaar moet worden, wordt verzorgd door een van de stamgroepleiders (Lotte). Deze vinden dan ook meestal na schooltijd plaats.

Het daarbij om de volgende momenten:

U kunt hiervoor in het formulier een voorkeur aangeven. Het kan zijn dat deze kennismaking met meerdere ouders tegelijk plaats vindt.

• woensdag 6 november 15.00 - 16.00 uur
  • donderdag 30 januari 2020 15.00 - 16.00 uur
  • dinsdag 17 maart 2020 15.00 - 16.00 uur
  • donderdag 28 mei 2020 15.00 - 16.00 uur

Zij-instroom

Indien het gaat om een wisseling van basisschool en er is eventueel nog ruimte in de betreffende stamgroepen, zal het kennismakingsgesprek plaats vinden met Tom Verbeek (directeur). In principe vindt het eerste gesprek alleen met de ouders plaats. Uiteraard is het in een later stadium ook altijd mogelijk voor het betreffende kind of kinderen om kennis te maken met 't Vlot. Meer informatie over de aannameprocedure voor zij-instromers is te vinden op de volgende pagina: 'Aanname-procedure'.

Invoer:

Gegevens van ouders

Achternaam *
Naam / namen ouder(s)  *
Adres en woonplaats  *
Telefoonnummer *
Emailadres *

Gegevens van kind

Nieuw of zij-instroom? *
Voornaam kind *
Achternaam kind
Geboortedatum kind *
Leeftijd kind *
Huidige jaargroep  *
Zijn er broertjes of zusjes in de basisschoolleeftijd?
Voorkeur kennismakingsgesprek bij kleuterinstroom:
wo 6 november '19 15.00 uur
do 30 januari '20 15.00 uur
di 17 maart '20 15.00 uur
do 28 mei '20 15.00 uur

Informatie huidige school

Indien zij-instroom, reden van schoolwisseling
Naam huidige school
Plaats huidige school
Is de huidige school op de hoogte van uw interesse in onze school?

Overige opmerkingen / bijzonderheden
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Website school
Andere website