Kennismaken met 't Vlot

LET OP: Op dit moment geldt een leerlingenstop voor alle groepen, m.u.v. nieuwe kleuters. Indien er weer ruimte komt voor nieuwe zij-instroom zullen we dat op de website aankondigen.

Als u, als ouder van een peuter (jonger dan 4 jaar), kennis wilt maken met onze school kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u op zullen nemen om een afspraak voor een rondleiding en kennismakingsgesprek te maken.

Inloopochtenden

Een aantal ochtenden per jaar kunnen geinteresseerde ouders (eventueel met hun kind(eren)) de school 'in bedrijf' bekijken. Kinderen van 't Vlot verzorgen dan rondleidingen en teamleden en ouders zijn aanwezig om vragen te beantwoorden of het jenaplanonderwijs verder toe te lichten.

De inloopochtenden worden op de website van de school aangekondigd.

Nieuwe kleuter

Het eerste kennismakingsgesprek van ouders met een kind dat nog 4 jaar moet worden, wordt verzorgd door een van de stamgroepleiders (Lotte). Deze vinden dan ook meestal na schooltijd plaats.

Het daarbij om de volgende momenten:

U kunt hiervoor in het formulier een voorkeur aangeven. Het kan zijn dat deze kennismaking met meerdere ouders tegelijk plaats vindt.

• binnenkort staan hier de data voor de kennismakingsgesprekken...

Zij-instroom

Indien het gaat om een wisseling van basisschool en er is eventueel nog ruimte in de betreffende stamgroepen, zal het kennismakingsgesprek plaats vinden met Tom Verbeek (directeur). In principe vindt het eerste gesprek alleen met de ouders plaats. Uiteraard is het in een later stadium ook altijd mogelijk voor het betreffende kind of kinderen om kennis te maken met 't Vlot. Meer informatie over de aannameprocedure voor zij-instromers is te vinden op de volgende pagina: 'Aanname-procedure'.

Invoer:

Gegevens van ouders

Achternaam *
Naam / namen ouder(s)  *
Adres en woonplaats  *
Telefoonnummer *
Emailadres *

Gegevens van kind

Nieuw of zij-instroom? *
Voornaam kind *
Geboortedatum kind *
Leeftijd kind *
Huidige jaargroep  *
Zijn er broertjes of zusjes in de basisschoolleeftijd?
Voorkeur kennismakingsgesprek bij kleuterinstroom:
donderdag 28 maart 14.30 uur
dinsdag 21 mei 15.00 uur
donderdag 13 juni 14.30 uur

Informatie huidige school

Indien zij-instroom, reden van schoolwisseling
Naam huidige school
Plaats huidige school
Is de huidige school op de hoogte van uw interesse in onze school?

Overige opmerkingen / bijzonderheden
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Website school
Andere website