Kennismaken met 't Vlot

Als u, als ouder van een peuter (jonger dan 4 jaar), kennis wilt maken met onze school kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u op zullen nemen om een afspraak voor een rondleiding en kennismakingsgesprek te maken.

Nieuwe kleuter

Het eerste kennismakingsgesprek van ouders met een kind dat nog 4 jaar moet worden, wordt verzorgd door een van de stamgroepleiders (Lotte). Deze vinden dan ook meestal na schooltijd plaats.

Zij-instroom

Indien het gaat om een wisseling van basisschool en er is eventueel nog ruimte in de betreffende stamgroepen, zal het kennismakingsgesprek plaats vinden met Tom Verbeek (directeur). In principe vindt het eerste gesprek alleen met de ouders plaats. Uiteraard is het in een later stadium ook altijd mogelijk voor het betreffende kind of kinderen om kennis te maken met 't Vlot. Meer informatie over de aannameprocedure voor zij-instromers is te vinden op de volgende pagina: 'Aanname-procedure'.

Invoer:

Gegevens van ouders

Achternaam *
Naam / namen ouder(s)  *
Adres en woonplaats  *
Telefoonnummer *
Emailadres *

Gegevens van kind

Nieuw of zij-instroom? *
Voornaam kind *
Achternaam kind(eren)
Geboortedatum kind *
Leeftijd kind *
Huidige jaargroep  *
Zijn er broertjes of zusjes in de basisschoolleeftijd?

Informatie huidige school

Indien zij-instroom, reden van schoolwisseling
Naam huidige school
Plaats huidige school
Is de huidige school op de hoogte van uw interesse in onze school?

Overige opmerkingen / bijzonderheden
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Website school
Andere website