School gesloten door onderwijsstaking

14 januari 2020 - De leerkrachten van 't Vlot gaan op donderdag 30 en vrijdag 31 januari actie voeren voor beter basisonderwijs (hogere salarissen, lagere werkdruk).

De school zal daarom deze twee dagen gesloten zijn.

Open Inloopochtend 't Vlot

14 januari 2020 - Op maandag 27 januari a.s. organiseert Jenaplanbasisschool ’t Vlot in Hoogezand een open inloopochtend voor geïnteresseerde nieuwe ouders (en kinderen).

Leerlingen uit de bovenbouw verzorgen tussen 9 en 11 uur rondleidingen en vertellen alles over hun school.

Ouders, teamleden en directie zijn aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden en zo nodig meer uitleg te geven over het jenaplanonderwijs op ‘t Vlot.

Inloopochtenden schooljaar 2019-2020

16 september 2019 - Ook dit schooljaar organiseert 't Vlot een aantal open inloopochtenden voor geinteresseerde ouders. Tijdens deze ochtenden verzorgen bovenbouwkinderen rondleidingen en zijn teamleden, ouders en directie aanwezig om vragen te beantwoorden of aanvullende informatie te geven.

De data staan op de kennismakingspagina.

Vakantie!!

17 juli 2019 - Joehoe, wij zijn met vakantie.

De school is gesloten tot maandag 19 juni. De algemene email zal gedrurende deze periode slechts sporadisch bekeken worden. Na 19 augusutus zullen we email zo nodig weer beantwoorden.

Voor echt dringende zaken kan contact opgenomen worden met de directie: directie@jenaplanschool.nl

Vanaf dinsdag 27 augustus is iedereen weer van harte welkom op de school.

Vlotte Markt op vrijdag 21 juni

13 juni 2019 - De Vlotte markt is een gezellige jaarmarkt/braderie met vele activiteiten. Ook wordt op die dag de sponsorloop georganiseerd. De Vlotte markt heeft als doel opbrengst te generen voor onze school, waarmee bijzondere extraatjes gefinancierd kunnen worden. Zo hebben wij van de opbrengst van vorig jaar het plein aangekleed.

Iedereen is welkom, opa’s, oma’s, vrienden, vriendinnen neem ze vooral mee!
Lees meer ›

Algemene leerlingenstop voor 2019

11 juni 2019 - Door de snelle groei van onze school en het grote aantal nieuwe kleuters kunnen we met ingang van 6 juni j.l. geen nieuwe kleuters meer plaatsen in 2019. Kinderen die in dit kalenderjaar 4 worden kunnen dus helaas niet instromen. Vanaf januari 2020 is er weer beperkte ruimte voor nieuwe kleuters.

Voor de oudere groepen gold al een leerlingenstop.