Vacatures nieuwe Raad van Toezicht VJN

20 oktober 2020 - Voor onze mooie Vereniging Jenaplanonderwijs Noord, zijn wij (onder voorbehoud van instemming door de ALV) op zoek naar 5 leden voor de Raad van Toezicht (RvT), waaronder een voorzitter.

Ben jij of ken jij iemand die aantoonbaar goed in staat is om toezicht te houden op het bestuur van onze vereniging? Iemand die het bestuur en daarmee de verenging naar een hoger plan kan tillen? Lees dan snel verder en reageer.

Het delen van deze vacature wordt op prijs gesteld.

Start schooljaar 2020-2021

14 augustus 2020 - Maandag 17 augustus starten we weer met een nieuw schooljaar. I.v.m. de corona-crisis is het corona-protocol geactualiseerd (versie 3 - 140820).

Via de volgende link is het volledige protocol te downloaden.

PROTOCOL

Vakantie- en margedagenrooster 2020-2021

12 juni 2020 - Het overzicht van de margedagen en de vakantie is te downloaden via de volgende link.

Naast de ingeplande dagen kunnen de ouders van de onderbouw gebruik maken van 6 zogenaamde 'snipperdagen'. Dit zijn vrij in te zetten verlofgdagen. Deze hoeven niet formeel aangevraagd te worden, maar wel vooraf kortgesloten met de betreffende stamgroepleider.

We gaan weer allemaal naar school

04 juni 2020 - Maandag 8 juni mogen alle kinderen weer samen naar school. Met de afgelopen weken in het achterhoofd zien we dat met vertrouwen tegemoet. En we hebben er vooral heel veel zin in.

De afgelopen weken hebben we ons verder voorbereid op het moment dat we weer allemaal naar school gaan. We hebben de maatregelen geëvalueerd en waar nodig ons protocol aangepast aan de nieuwe situatie. Het VJN-protocol is hier te downloaden

Extra ALV op donderdag 28 mei a.a.

21 mei 2020 - Het bestuur organiseert op donderdag 28 mei een extra Ledenvergadering (online) als vervolg op de ALV van 14 mei j.l.

Op de agenda stan o.a. een statutenwijziging en het bestuursverslag 2019.

Meer informatie en de online uitnodiging ontvangen de leden (ouders) via de email.

Nieuwe collega's gezocht!

21 mei 2020 - Onze duo-school in Haren, de Peter Petersenschool is op zoek naar twee nieuwe collega's. Voor een onder- en een bovenbouw zoeken we twee enthousiaste stamgroepleiders. De aanstellingsomvang bedraagt voor de onderbouw 0,4 t/m 0,6 fte en voor de bovenbouw 0,8 t/m 1,0 fte. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op vast.

Meer informatie op de vacature-pagina.