Koffie-ochtend voor Vlot-ouders

16 januari 2023 - Op woensdag 18 januari organiseren we een koffie-inloop-ochtend voor ouders. Van 8.15 tot 9.00 uur praten we jullie als directie, onder het genot van een kopje thee of koffie, bij over een aantal actuele zaken. Zo zal de subsidie en het plan 'Versterken Basisvaardigheden' verder uitgelegd worden. Uiteraard is er ook ruimte voor zaken of vragen die ouders bezig houden. Aanmelden niet nodig!
Inloopochtend 't Vlot op woensdag 2 november

30 oktober 2022 - Op woensdag 2 november organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Aanmelden is niet nodig, ouders zijn van harte welkom.

Stamgroepavond op woensdag 21 september

15 september 2022 -

In het begin van het schooljaar organiseren we jaarlijks voor alle ouders de zogenaamde stamgroepavond. Op deze avond vertellen de stamgroepleiders van alles over het programma in hun stamgroep. Ook worden er zo nodig afspraken gemaakt over de ouderhulp, de stamgroepouder, kook- en schoonmaakroosters, communicatie, etc. Ook stellen de diverse geledingen (directie, MR, OR en RvT) zich voor aan de ouders.

Dit schooljaar is de stamgroepavond gepland op woensdag 21 september 2022. Aanvang 19.00 uur.

Inloopochtenden komend schooljaar

09 september 2022 - Net al voorgaande jaren organiseren we weer open inloopochtenden voor belangstellende ouders. Op aantal woensdagen verzorgen kinderen van 't Vlot van 9 tot 11 uur rondleidingen door de school en zijn ouders en teamleden aanwezig om informatie en ervaringen te delen en eventuele vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig! De inloopochtenden zijn op: woensdagen 2 november 2022, 15 maart 2023, 24 mei 2023.

Mocht dit niet uitkomen kan er ook altijd een andere afspraak gemaakt worden.

Zomervakantie

15 juli 2022 - I.v.m. de zomervakantie is de school tot woensdag 24 augustus gesloten. Voor zeer dringende zaken is de school bereikbaar via het emailadres directie@jenaplanschool.nl

Overige emails en berichten worden na 24 augustus in behandeling genomen.

Uitbreiding 't Vlot bijna klaar

24 februari 2022 - Met man en macht wordt er nu nog in het gebouw van 't Vlot gewerkt om de uitbreiding met drie nieuwe lokalen en een extra leerplein op tijd klaar te krijgen voor de interne verhuizing van vrijdag 4 maart a.s.

De drie middenbouwgroepen die nu nog verspreid gehuisvest zijn, zullen dan samen de nieuwe middenbouwvleugel van 't Vlot vormen.

Onderbouwgroep De Zeesterren zal vervolgens verhuizen naar het lokaal van de Schatkist.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10