't Vlot doet mee aan het Meedoenfonds Midden-Groningen

31 maart 2020 - De gemeente Midden-Groningen heeft het Meedoenfonds opgezet om minder-draagkrachtige ouders en kinderen te ondersteunen bij sociale en maataschappelijke activiteiten. Ouders die aan de voorwaarden van de gemeente voldoen, kunnen onder andere een tegemoetkoming van de schoolkosten (o.a. ouderbijdrage en schoolkamp) ontvangen. Meer informatie:klik hier!

School gesloten en ophaalmomenten thuiswerk

16 maart 2020 - M.i.v. van vandaag, maandag 16 maart, is de school gesloten. Vandaag kunnen ouders en kinderen tussen 8.00 en 10.00 uur thuiswerk  ophalen. Vanavond is tussen 19.00 en 20.00 uur de school extra geopend om werk op te kunnen halen.

Daarnaast ontvangen de kinderen de inloggegevens voor Gynzy, zodat ze ook digitaal aan het werk kunnen.

Corona-maatregelen 't Vlot 14 maart 2020

15 maart 2020 - Op dit moment wordt er door allerlei organisaties en deskundigen druk gediscussieerd over het al dan niet open houden van de scholen in Nederland. We zien in de landen om ons heen dat de meeste overheden er voor gekozen hebben de scholen te sluiten. We houden dan ook serieus rekening met de mogelijkheid dat dit de komende dagen ook voor Nederland realiteit wordt.
Lees meer ›
School gesloten door onderwijsstaking

14 januari 2020 - De leerkrachten van 't Vlot gaan op donderdag 30 en vrijdag 31 januari actie voeren voor beter basisonderwijs (hogere salarissen, lagere werkdruk).

De school zal daarom deze twee dagen gesloten zijn.

Open Inloopochtend 't Vlot

14 januari 2020 - Op maandag 27 januari a.s. organiseert Jenaplanbasisschool ’t Vlot in Hoogezand een open inloopochtend voor geïnteresseerde nieuwe ouders (en kinderen).

Leerlingen uit de bovenbouw verzorgen tussen 9 en 11 uur rondleidingen en vertellen alles over hun school.

Ouders, teamleden en directie zijn aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden en zo nodig meer uitleg te geven over het jenaplanonderwijs op ‘t Vlot.

Inloopochtenden schooljaar 2019-2020

16 september 2019 - Ook dit schooljaar organiseert 't Vlot een aantal open inloopochtenden voor geinteresseerde ouders. Tijdens deze ochtenden verzorgen bovenbouwkinderen rondleidingen en zijn teamleden, ouders en directie aanwezig om vragen te beantwoorden of aanvullende informatie te geven.

De data staan op de kennismakingspagina.