Inloopochtend 't Vlot op woensdag 9 februari

06 januari 2022 - Op woensdag 9 februari organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Uiteraard is de ochtend onder voorbehoud van de corona-richtlijnen op dat moment.

Gezocht: inval-collega's voor PPS en 't Vlot

13 december 2021 - Gezocht invalmeesters en invaljuffen! Voor twee geweldige jenaplanscholen in Haren en Hoogezand. Fulltime of liever partime? Alles is bespreekbaar.
Ervaring niet perse noodzakelijk...die mag je, zonodig, begeleid door een ervaren collega, bij ons op komen doen.
Interesse? De vacature met alle informatie vind je hier! Delen wordt gewaardeerd!
Elke succesvolle tip wordt beloond met een joekel van een slagroomtaart (ook als je jezelf tipt ????)!
Vierdaagse schoolweek voor kleuters vanaf volgend schooljaar

13 december 2021 - M.i.v. het schooljaar 2022-2023 gaan de kinderen in groep 1 en 2 op 't Vlot van maandag t/m/ donderdag naar school.

Het bestuur heeft dit besluit genomen omdat de kleuters door het vijf-geleijke-dagen-rooster veel te veel uren naar school gaan. Met het invoeren van de vierdaagse schoiolweek gaan de kleuters weer de reguliere 760 uur per schooljaar naar school. Dit schept ruimte om extra leerkrachturen in de midden en ondcerbouw in te zetten, waardoor we de groepen zo klein mogelijk kunnen houden.
Lees meer ›

Pagina met corona-informatie

01 december 2021 - Er is op deze website een speciale pagina waar alle actuele informatie en maatregelen te vinden is. Bij vragen kan altijd contact opgenomen worden met de eigen stamgroepleider of directie.

Pagina: Corona en school

Enkele plekken beschikbaar in middenbouwen

16 februari 2021 - Inmiddels is duidelijk dat we dit jaar flink gaan uitbreiden Daardoor is er niet alleen ruimte voor nieuwe kleuters, maar ook voor oudere kinderen. Kinderen die vanwege verhuizing in Hoogezand komen worden en op zoek zijn naar een school hebben hierbij voorrang. Voor de procedure bij zij-instroom verwijzen we graag naar de betreffende informatie op deze site.

Belangstellende ouders kunnen het kennismakingsformulier invullen. We zullen dan contact opnemen voor een kennismakings-afspraak.

Extra ruimte voor nieuwe kleuters

08 december 2020 - Met de aanstaande uitbreiding van de school is er weer extra ruimte voor nieuwe kleuters op 't Vlot. Ouders die belangstelling hebben, kunnen dit via het kennismakingsformulier op onze website laten weten. We nemen dan zo snel mogelijk contact om een kennismakingsafspraak te maken. Er is ruimte in de hele onderbouw, groep 1 en 2.

Voor meer informatie en het formulier: https://jenaplanschool.nl/vlot/t-vlot/kennismaken

1 2 3 4 5 6 7 8 9