Actueel

Gezocht: stamgroepleider voor de PPS

Gezocht: stamgroepleider voor de PPS

25 mei 2022 - We hebben op onze jenaplanschool, de Peter Petersenschool in Haren een prachtige vacature, voor een middenbouw stamgroep (gr. 3/4  óf gr. 5/6).

 

Het betreft een fulltime baan (1 fte). Bij voorkeur door één nieuwe collega in te vullen. 

Het betreft een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie: klik hier

Inloopochtend 't Vlot op dinsdag 24 mei

Inloopochtend 't Vlot op dinsdag 24 mei

06 mei 2022 - Op dinsdag 24 mei organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Aanmelden is niet nodig, ouders zijn van harte welkom.

Weer ruimte voor nieuwe Vlotters!

Weer ruimte voor nieuwe Vlotters!

22 april 2022 - De afgelopen weken hebben we de nieuwe lokalen voor de middenbouw in gebruik genomen. Het zijn drie heerlijke lichte en ruime lokalen geworden, met elk een eigen toegang tot de wereld buiten....

Met de uitbreiding is er ook weer ruimte voor nieuwe Vlotters. Na de zomervakantie is er in alle stamgroepen weer plek voor kinderen. Indien ouders geinteresseerd zijn kunnen ze via de website het kennismakingsformulier invullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen voor een kennismakingsafspraak.

 

Uitbreiding 't Vlot bijna klaar

Uitbreiding 't Vlot bijna klaar

24 februari 2022 - Met man en macht wordt er nu nog in het gebouw van 't Vlot gewerkt om de uitbreiding met drie nieuwe lokalen en een extra leerplein op tijd klaar te krijgen voor de interne verhuizing van vrijdag 4 maart a.s. 

De drie middenbouwgroepen die nu nog verspreid gehuisvest zijn, zullen dan samen de nieuwe middenbouwvleugel van 't Vlot vormen.

Onderbouwgroep De Zeesterren zal vervolgens verhuizen naar het lokaal van de Schatkist.

 

Vierdaagse schoolweek voor kleuters vanaf volgend schooljaar

Vierdaagse schoolweek voor kleuters vanaf volgend schooljaar

13 december 2021 - M.i.v. het schooljaar 2022-2023 gaan de kinderen in groep 1 en 2 op 't Vlot van maandag t/m/ donderdag naar school.

Het bestuur heeft dit besluit genomen omdat de kleuters door het vijf-geleijke-dagen-rooster veel te veel uren naar school gaan. Met het invoeren van de vierdaagse schoiolweek gaan de kleuters weer de reguliere 760 uur per schooljaar naar school. Dit schept ruimte om extra leerkrachturen in de midden en ondcerbouw in te zetten, waardoor we de groepen zo klein mogelijk kunnen houden.
Lees meer ›

Pagina met corona-informatie

Pagina met corona-informatie

01 december 2021 - Er is op deze website een speciale pagina waar alle actuele informatie en maatregelen te vinden is. Bij vragen kan altijd contact opgenomen worden met de eigen stamgroepleider of directie.

Pagina: Corona en school

1 2 3 4 5 6 7 8 9