13 juni 2019

Vlotte Markt op vrijdag 21 juni

De Vlotte markt is een gezellige jaarmarkt/braderie met vele activiteiten. Ook wordt op die dag de sponsorloop georganiseerd. De Vlotte markt heeft als doel opbrengst te generen voor onze school, waarmee bijzondere extraatjes gefinancierd kunnen worden. Zo hebben wij van de opbrengst van vorig jaar het plein aangekleed.

Iedereen is welkom, opa’s, oma’s, vrienden, vriendinnen neem ze vooral mee!

Vlotte Markt op vrijdag 21 juni
Tegen een vergoeding van €5,00 kun je een kraampje/tafel huren om zelf spulletjes te verkopen. Aanmelden voor een kraam kan op het formulier in de gang.

Voor de kinderen zijn er vele activiteiten, zoals touwtje trekken, spijkerpoepen, spekhappen, sjoelen, en blikgooien. Voor deze activiteiten hebben we een strippenkaart die te koop is voor €2,50. Hierbij inbegrepen zit ook een pannenkoek. Deze strippenkaart kunt u kopen op dinsdag 18 juni van 8.10 - 8.30 uur en op woensdag 19 juni van 13.40 - 14.00 uur. Ook kunt u de dag zelf de strippenkaart kopen bij de pannenkoekenkraam. We zoeken nog wel sjoelbakken wie heeft er nog 1 te leen voor ons? het mag ingeleverd worden bij Herman.

Ook zijn er losse activiteiten; spijkerbroekhangen, stoepkrijten, bellenblazen en schminken en kun je glittertattoos laten zetten.

Daarnaast is er uiteraard het Rad van Fortuin, waarbij grotere prijzen verloot worden,

Om deze dag tot een groot succes te maken zijn wij nog op zoek naar (gesponsorde) cadeaus. Misschien heb je ook nog wat leuke dingen thuis liggen wat er nog erg goed uitziet, dat pakken we leuk in en mixen we met een nieuw geschenk. Of misschien heeft je werkgever nog wat relatiegeschenken over (denk aan pennen, puzzeltjes en sleutelhangers) of heb je zelf een eigen bedrijf en zou je een cadeau ter beschikking kunnen en willen stellen voor het Rad van Fortuin of voor de andere activiteiten.

Ook zijn we nog op zoek naar ouderhulp, voor de dag zelf om de activiteiten te begeleiden. Hiervoor hangen we binnenkort een lijst op waar u zich kan intekenen. Ook voor de voorbereiding zoeken we nog hulp in de week na de pinkstervakantie willen wij graag beginnen met het inpakken van alle cadeaus. Dit kan tijdens of na school op meerdere dagen georganiseerd worden, Aanmelden hiervoor kan ook via het opgaveformulier in de gang.

Alvast bedankt voor jullie bijdrage.

Met vriendelijke groet,

De Feestcommissie en ‘t Team