Vakantie- en margedagenrooster 2020-2021

12 juni 2020 - Het overzicht van de margedagen en de vakantie is te downloaden via de volgende link.

Naast de ingeplande dagen kunnen de ouders van de onderbouw gebruik maken van 6 zogenaamde 'snipperdagen'. Dit zijn vrij in te zetten verlofgdagen. Deze hoeven niet formeel aangevraagd te worden, maar wel vooraf kortgesloten met de betreffende stamgroepleider.

We gaan weer allemaal naar school

04 juni 2020 - Maandag 8 juni mogen alle kinderen weer samen naar school. Met de afgelopen weken in het achterhoofd zien we dat met vertrouwen tegemoet. En we hebben er vooral heel veel zin in.

De afgelopen weken hebben we ons verder voorbereid op het moment dat we weer allemaal naar school gaan. We hebben de maatregelen geëvalueerd en waar nodig ons protocol aangepast aan de nieuwe situatie. Het VJN-protocol is hier te downloaden

Extra ALV op donderdag 28 mei a.a.

21 mei 2020 - Het bestuur organiseert op donderdag 28 mei een extra Ledenvergadering (online) als vervolg op de ALV van 14 mei j.l.

Op de agenda stan o.a. een statutenwijziging en het bestuursverslag 2019.

Meer informatie en de online uitnodiging ontvangen de leden (ouders) via de email.

Nieuwe collega's gezocht!

21 mei 2020 - Onze duo-school in Haren, de Peter Petersenschool is op zoek naar twee nieuwe collega's. Voor een onder- en een bovenbouw zoeken we twee enthousiaste stamgroepleiders. De aanstellingsomvang bedraagt voor de onderbouw 0,4 t/m 0,6 fte en voor de bovenbouw 0,8 t/m 1,0 fte. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op vast.

Meer informatie op de vacature-pagina.

Bijzondere ledenvergadering op 14 mei 2020

13 mei 2020 - Het bestuur nodigt alle ouders van de VJN uit voor een bijzondere ledenvergadering van de Vereniging Jenaplanonderwijs Noord.

Via de email en Parro is een link verspreid, waarmee ouders kunnen inloggen voor de online vergadering.

Meer info staat in de brief.

't Vlot doet mee aan het Meedoenfonds Midden-Groningen

31 maart 2020 - De gemeente Midden-Groningen heeft het Meedoenfonds opgezet om minder-draagkrachtige ouders en kinderen te ondersteunen bij sociale en maataschappelijke activiteiten. Ouders die aan de voorwaarden van de gemeente voldoen, kunnen onder andere een tegemoetkoming van de schoolkosten (o.a. ouderbijdrage en schoolkamp) ontvangen. Meer informatie:klik hier!