Pagina met corona-informatie

01 december 2021 - Er is op deze website een speciale pagina waar alle actuele informatie en maatregelen te vinden is. Bij vragen kan altijd contact opgenomen worden met de eigen stamgroepleider of directie.

Pagina: Corona en school

Volgend schooljaar vier-daagse-schoolweek voor kleuters

17 november 2021 - M.i.v. het schooljaar 2022-2023 gaan de kinderen in de onderbouw (groep 1,2) voortaan vier dagen per week naar school. De overige dagen volgen ze dezelfde schooltijden als de andere bouwen (van 8.15 tot 14.00 uur). Team, MR en directie moeten nog een keus maken welke dag vrijgeroosterd wordt voor de kleuters. De ouders worden hierover komende week bevraagd, zodat een weloverwogen besluit genomen kan worden.
Lees meer ›
Enkele plekken beschikbaar in oudere leerjaren

16 februari 2021 - Inmiddels is duidelijk dat we dit jaar flink gaan uitbreiden Daardoor is er niet alleen ruimte voor nieuwe kleuters, maar ook voor oudere kinderen. Kinderen die vanwege verhuizing in Hoogezand komen worden en op zoek zijn naar een school hebben hierbij voorrang. Voor de procedure bij zij-instroom verwijzen we graag naar de betreffende informatie op deze site.

Belangstellende ouders kunnen het kennismakingsformulier invullen. We zullen dan contact opnemen voor een kennismakings-afspraak.

Extra ruimte voor nieuwe kleuters

08 december 2020 - Met de aanstaande uitbreiding van de school is er weer extra ruimte voor nieuwe kleuters op 't Vlot. Ouders die belangstelling hebben, kunnen dit via het kennismakingsformulier op onze website laten weten. We nemen dan zo snel mogelijk contact om een kennismakingsafspraak te maken. Er is ruimte in de hele onderbouw, groep 1 en 2.

Voor meer informatie en het formulier: https://jenaplanschool.nl/vlot/t-vlot/kennismaken

Vacatures nieuwe Raad van Toezicht VJN

20 oktober 2020 - Voor onze mooie Vereniging Jenaplanonderwijs Noord, zijn wij (onder voorbehoud van instemming door de ALV) op zoek naar 5 leden voor de Raad van Toezicht (RvT), waaronder een voorzitter.

Ben jij of ken jij iemand die aantoonbaar goed in staat is om toezicht te houden op het bestuur van onze vereniging? Iemand die het bestuur en daarmee de verenging naar een hoger plan kan tillen? Lees dan snel verder en reageer.

Het delen van deze vacature wordt op prijs gesteld.

Start schooljaar 2020-2021

14 augustus 2020 - Maandag 17 augustus starten we weer met een nieuw schooljaar. I.v.m. de corona-crisis is het corona-protocol geactualiseerd (versie 3 - 140820).

Via de volgende link is het volledige protocol te downloaden.

PROTOCOL

1 2 3 4 5 6 7 8 9