Enkele plekken beschikbaar in oudere leerjaren

16 februari 2021 - Inmiddels is duidelijk dat we dit jaar flink gaan uitbreiden Daardoor is er niet alleen ruimte voor nieuwe kleuters, maar ook voor oudere kinderen. Kinderen die vanwege verhuizing in Hoogezand komen worden en op zoek zijn naar een school hebben hierbij voorrang. Voor de procedure bij zij-instroom verwijzen we graag naar de betreffende informatie op deze site.

Belangstellende ouders kunnen het kennismakingsformulier invullen. We zullen dan contact opnemen voor een kennismakings-afspraak.

Extra ruimte voor nieuwe kleuters

08 december 2020 - Met de aanstaande uitbreiding van de school is er weer extra ruimte voor nieuwe kleuters op 't Vlot. Ouders die belangstelling hebben, kunnen dit via het kennismakingsformulier op onze website laten weten. We nemen dan zo snel mogelijk contact om een kennismakingsafspraak te maken. Er is ruimte in de hele onderbouw, groep 1 en 2.

Voor meer informatie en het formulier: https://jenaplanschool.nl/vlot/t-vlot/kennismaken

Vacatures nieuwe Raad van Toezicht VJN

20 oktober 2020 - Voor onze mooie Vereniging Jenaplanonderwijs Noord, zijn wij (onder voorbehoud van instemming door de ALV) op zoek naar 5 leden voor de Raad van Toezicht (RvT), waaronder een voorzitter.

Ben jij of ken jij iemand die aantoonbaar goed in staat is om toezicht te houden op het bestuur van onze vereniging? Iemand die het bestuur en daarmee de verenging naar een hoger plan kan tillen? Lees dan snel verder en reageer.

Het delen van deze vacature wordt op prijs gesteld.

Start schooljaar 2020-2021

14 augustus 2020 - Maandag 17 augustus starten we weer met een nieuw schooljaar. I.v.m. de corona-crisis is het corona-protocol geactualiseerd (versie 3 - 140820).

Via de volgende link is het volledige protocol te downloaden.

PROTOCOL

Vakantie- en margedagenrooster 2020-2021

12 juni 2020 - Het overzicht van de margedagen en de vakantie is te downloaden via de volgende link.

Naast de ingeplande dagen kunnen de ouders van de onderbouw gebruik maken van 6 zogenaamde 'snipperdagen'. Dit zijn vrij in te zetten verlofgdagen. Deze hoeven niet formeel aangevraagd te worden, maar wel vooraf kortgesloten met de betreffende stamgroepleider.

We gaan weer allemaal naar school

04 juni 2020 - Maandag 8 juni mogen alle kinderen weer samen naar school. Met de afgelopen weken in het achterhoofd zien we dat met vertrouwen tegemoet. En we hebben er vooral heel veel zin in.

De afgelopen weken hebben we ons verder voorbereid op het moment dat we weer allemaal naar school gaan. We hebben de maatregelen geëvalueerd en waar nodig ons protocol aangepast aan de nieuwe situatie. Het VJN-protocol is hier te downloaden